Bukan Sekadar Hiburan Semata-Mata

Unlimitedkan Broadband Anda dan Download Sampai Muntah!

Now Everyone Can Use VPN


Apa kelebihan server kami

- Murah dari vpn lain
- Server Fresh / masih baru - Server Dara lagi
- Kami mempunyai 5 server lain2 lokasi (fresh dan xramai org)
- Support torrent
- Bypass Quota Bandwidth Broadband anda
- Support Iphone, Android, Ipad, Linux
- Server kami direct dari kami (kami bukan reseller mana2)
- Server Unmetered 100Mbps / Coming soon 1Gbps
- Bypass all network, school or ISP restrictions
- Browse 100% stealth and annonymous!
- Available is a VPN Free Trial (Request and limited 20 sahaja) - REQUEST SINI


- Unlimited Quota Bandwidth MAXIS (Broadband Profil) dan C3lCoM
- Can I use VPN with UMobile, Yes4G, P1Wimax, Streamyx, Jaring, DiGi, etc?

- Bagaimana hendak beli / hendak register?

Buat masa kini, kami mempunyai 6 server.
#Arizona - Online
#Scranton - Offline
#Lithuania - Online
#France - Online
#Germany - Online
#UK - Online
#UK 2 - Offline (coming soon)
#San Diego - Offline (coming soon)
#California - Offline (coming soon)
More Server Coming Soon...


Harga Hanya RM5.00 Sahaja / Free SETUP


Layari Web Kami Untuk Maklumat Lanjut
http://www.e-pahngi.com


Speed Yang kami dapat untuk maxis skmm menggunakan VPN Kami


Testimonial

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

Quote:
Originally Posted by matagas 
untuk torrent memang terbaik
Quote:
Originally Posted by NtahApa2Ntah
memang mantap ..tgh try layan trial 2 ari...kalau betul2 mantap memang kasi layan 1 tahun ..tq TT
Quote:
Originally Posted by abangbeca
Boss...aku dah try gn iphone...mmg boleh surf...nih step dia

kn tukar profile ke broadband
set bbnet ke dlm APN
respring
then surf..

lepas dua tiga kali aku buat baru success...

td aku ambik pakej broadband 100mb selama 2 jam (RM2) - maxis prepaid
pastu aku download apps yg lebih 100mb then smpai skrg mmg boleh surf..

nih speed lepas kuota aku dah abis...

1.26 Mbps (1264 Kbps / 154 kB/s)
Transferred 1024 KB in 6.6 seconds.
Upload Speed Test Results
0.16 Mbps (159 Kbps / 19 kB/s)
Transferred 512 KB in 26.4 seconds.
Test Result Details
Download: 1.26 Mbps (1264 Kbps / 154 kB/s)
Upload: 0.16 Mbps (159 Kbps / 19 kB/s)
You are: 6.32 times faster then EDGE.
Download key: p1566Ug2951B
Upload key: u140Jn1094S
Test time: 4/19/2012 02:03:07 AM
Connection type: 3g
Test type: Download & Upload
Tested from: iPhone
Latency:

p/s aku test speed gn http://testmyiphone.com

p/s utk pengguna iphone kn ambik apps Vpn nih kt cydia ...repo aper x ingt lak
Quote:
Originally Posted by ezee 
x payah nak trial2 dah.. langgan je terus... gambo bwh ni wat racun korang... cecah 450KB/sec dah pun... bb maxis skmm, harap servis tt berterusan.. saya mesti piillleyyyy!!

Quote:
Originally Posted by orangeinsider 
So far prfomance setakat ni mmg cantik.. Surfing n stiming smooth je kat iPhone aku..
For info aku nye speed dh lama kn capped..
Then lpas pakai vpn ni speed up balik mcm speed sblm kena capped..
Harap tt dpt kekalkan perfomance sebegini.. Gud!!!
Quote:
Originally Posted by nazwa69.net 
lazat tul vpn ni... torrent dengan selamba 300-600 leh cecah.. harap leh maintain dengan baik... skang tak tau nak donlod apa plak
Quote:
Originally Posted by MoMuChI 
aku bulan lepas terus langgan 2 bulan nyer, kalau ada promotion 6 bulan atau 1 tahun package pun mesti terus aku tangkap punya, terbaik dengan reganya
Quote:
Originally Posted by redx 
Xdala spjg masa kot
Tapi okla clcom broadband ley dpat rate 400-600kbps
Ngan harga nie
Mana ley dpat lagi kat mmna
Quote:
Originally Posted by iwan87 
5rgt jer bro...x rugi pape pun...
walaupun speed sitkom x laju...
tp byk movie dah aku download...
berbaloi2...
Quote:
Originally Posted by roy`z 
setel bos..stakat ni dah beli 12 akaun ngan tt..nice servis..harap leh menten..
Quote:
Originally Posted by shiroshino 
wow,,vpn yg ping puas hti pnah gne,.huhu,.speed idm smpai 8++ kbps,.wt speedtest td smpai 6.3mbps plak 2,.huhu,.recomended vpn ne,.
Quote:
Originally Posted by owned 
speed dload aku sng2 capai 200 - 300... 400 lebih pn slalu gak yg bestnye bar maxis skmm aku ni baru 1-2 bar! memang best vpn tt neh! 
Quote:
Originally Posted by rebellion 
1. respond pantas

2. server jarang disconnet (tak pernah pun, ekeke)

3. terbaik, puas hati



guna maxi skmm, dapat HSPA, kalo ikutkan bandwidth dah lama habis, ekke


Quote:
Originally Posted by syaq90 
haaa.. bodbed dari habis quota, boleh surf laju jer.. nthen download speed paling tinggi 400kb/s..

baru pakai default tu..tunjuk kat member, diaorang pun terus nak langgan, tanya macam2, macam aku yang jual pulak..
nie pun baru ada sorang lagi nk join(baru lepas transfer)..

nak bg SS, tunggu malam sikit yer..

TT, saya baru bank in untuk kawan saya, minx cek yer..untuk 3 bulan terus..
Quote:
Originally Posted by soyabean84 
Bagi testi sikit:

Baru berjaya pakai ptg tadi, mg best sangat2, mg rasa berbaloi lah langan dgn TT....
Quote:
Originally Posted by syaq90 
Seperti yang dijanjikan.. SS untuk malam nie, guna UK server..

speedtest.net




Speed download



hehehe.. kuota dah abis tuuuu...pk2 kan dan selmat berVPN..
Quote:
Originally Posted by SHiNiGaM! 
Baru reg td..bawak balik mexis postpaid opis aku yang dh abes quota (aku jgk yang abeskan )and dia throttle sampai download dpt dlm 15 kbps jer..try guna VPN nie tengok2 dpt

avarage dlm 470-530 kbps..dasyattttt
Quote:
Originally Posted by jey89 
testi cket kat tt.. up up.. hope tt dpt mainten yek.

Quote:
Originally Posted by gaban13 
cmnila baru best.harap2 servis TT maintain mcmni

Quote:
Originally Posted by jey89 
up tuk tgh hari ni... keep menten TT...


 
Tag : Info
Back To Top