Inikah ‘Boyfriend’ Baru Yuna?

 Mungkin Murai Batu adalah orang yang terakhir mengetahui tentang cinta hati penyanyi Terukir Di Bintang, Yuna.

Maklum sajalah, gambar kemesraan antara Yuna dan jejaka Mat Saleh bernama Jules Schratter telah pun mendapat perhatian pihak media mahupun blog hiburan yang lain sejak kebelakangan ini.

Banyak juga gambar mereka berdua menjadi bahan tatapan ramai, meskipun setahu Murai Batu jejaka kacak tinggi lampai itu telah dilantik Yuna sebagai jurukamera peribadinya.

Lebih membuatkan Murai Batu tersenyum, apabila Jules Schratter menerusi blog miliknya, troughjuleslens.tumblr.com telah berkongsi banyak gambar menarik mengenai penyanyi popular berkenaan termasuk gambarnya bersama beberapa ahli keluarga Yuna sepanjang dia berada di negara ini.

Tidak ketinggalan juga laman sosial Instagram (troughjules) milik jejaka yang khabarnya merupakan model sambilan.

Oleh kerana tidakan itu, ramailah yang membuat spekulasi mengatakan mereka berdua hakikatnya sedang bercinta. Lebih-lebih lagi bila ada sumber yang pernah melihat mereka berdua berpimpinan tangan.

Murai Batu tidak mahu menidakkan atau menafikannya kerana sehingga hari ini Yuna masih belum pernah membuka sebarang cerita berkenaan cinta barunya terutama selepas berpisah dengan Qi Qushairi.

Bagi Murai Batu, tentunya Yuna mempunyai hak untuk berkawan atau berkasih dengan sesiapa saja. Tidak kiralah jejaka tempatan ataupun Mat Saleh. Lagipun pula dia masih solo. Apa salahnya.

Cuma harapan Murai Batu agar Yuna dapat menjaga tatasusila sebagai wanita Islam yang berhijab. Ingatlah bahawa anda itu milik masyarakat dan pastinya ke mana saja Yuna pergi pasti menjadi perhatian ramai.

Jika benar Yuna sedang bercinta dengan Jules, Murai Batu mendoakan kebahagiaan mereka dan sekiranya tidak, mudah-mudahan Yuna tk cepat melatah dengan spekulasi atau gosip yang timbul di sana sini.

Macam Murai Batu katakan tadi, anda adalah milik masyarakat. Ke mana saja anda pergi pastinya akan menjadi perhatian.

Murai Batu: Semakin kurang berTwitter tetapi aktif Instagram. Suka main gambarlah katakan. – Murai.com.my

alt
alt
alt

Postingan terkait: